Sunday, April 24, 2011

*poreotic

yeah!! banyak banyak group dancing group poreotic is the best group dancing . love see their dancing so beautiful . pehal aku dok speaking nie . =.='' dah la broken english . huhu . aku suke giler tengok diorang menarik cantik je . kadang kadang tu kelakar memang funny . haha :DD aku tau group nie pun adik aku yang bagi tau . die memang minat tengok menari menari nie kecuali so you think you can dance n mari menari . hahaha =P die x minat la tengok citer2 tu . poreotic nie kire femes jugak la . rase nye femes . hehe =D diorang punye tarian memang kreatif . okeh poreotic nie pun ade masuk jugak la kt video justin bieber . lagu yang mana satu ialah lagu somebody to love . nak tau yang mana satu diorang cari la yang ade 6 orang laki bekaca mata hitam tu la diorang .

poreotics feat miniotic?? miniotic tu group mana plak kalau nak tau miniotic nie kire nye new generation 4 poreotic la . miniotic nie group budak2 tapi bukan sebarang budak nie budak yang sememang nye bebakat . kalau tengok diorang menari memang tenganga . :O sebab cara diorang menari tu macam pro . kalau tak pecaya tengok la video bawah nie .
 
harap kome semua enjoy .
so adios .
muchas gracia .
^^V

6 comments:

Taufiq Wr said...

x minat sangat menari2 ni..best dengar nyanyi lg :D

~$AKURA M!AKA~ said...

taufiq wr ~ owh yeke..hehe =P

syairahmohdanuar said...

haha.comel gila diorg menari yg dlm video tu >.<

~$AKURA M!AKA~ said...

syairah ~ comel kan..kecil2 lgi dh pandai menari.. ^^V

nelly said...

not bad ! ^^

~$AKURA M!AKA~ said...

nelly ~ yeah!! ^^V

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat