Sunday, April 3, 2011

*baru update

alhamdulillah..
result okeh cume sedikit kuciwa..uwaaaa!!
tapi tak pela benda dah lepas so sekarang sibuk isi borang n macam2 lg..

@ isi borang UPU
@ isi borang UITM
@ pergi karnival JOM MASUK U

sibuk kan kan..
kire sibuk la tu..
aku x isi borang MAKTAB..
sebab aku x berapa minat jadi guru..
hehhee.. =DD

mase pergi karnival tu aku men aci redah sorang sorang je..
memang tak ley blah..
ade ke patut ayah aku suh aku msuk sendiri.. =,=''
name je pergi gan family tapi msuk sorang2..
tak pela mungkin ayah aku nak aku bice kan diri..
so redah je..

bepusing pusing aku kt lam tu..
sesak giler..
sesak gan bdak2 sekolah(mentang2 la dh hbis skolah)..
hehehe.. =))
redah punye redah dah tiba mase untuk aku kuar..
fuh!! lega dah x pyah nk besesak kt lam tu..

so pegi la jlan jlan kt ipoh..
jumpa kawan lepak jap gan die..
bice la budak x kuar umah bila jumpa kawan memang lupa family trus..
hahaha.. ^____^

so chaw!! dadaaa..


2 comments:

Ai Ni.. said...

awak...isi la jugak borang maktab..kita tak tau rezekikita kat mana tau..huhu..(suggestion je tau!!)^_~..
gud luck ya..

SAKURA + M!AKA said...

btui jugak pe yang aini cakap kan tu tapi nak isi borang maktab tu ase dah telambat sebab dah tutup..itu yang kite tau..kalau still bukak mungkin kite isi..btw thankz for the suggestion.. ^^V

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat