Friday, April 8, 2011

*masalah masalah

sejak kebelakangan nie aku ade masalah x boley tido malam..nak kata aku dah tido siang x de pun..tapi bila malam aku akan tejage dah cam burung hantu je tapi yang pelik nye burung hantu tido siang so malam die tejage kire relevan la..yang aku nie x tido siang pun dah jadi burung hantu pe kes?? =.='' kalau tido siang tu boleh la di terime..nie idak kadang kadang sampai pkul 5 baru boley tido..giler wei!! lagi setengah jam mak aku gerak bangun..nak kata aku bangun lambat x pun(kadang2 bangun lambat jugak)..aku dok ikut mak aku pegi pasar balik dari pasar kompem la tolong mak aku kt dapur..tak de makne nye mak aku nak bagi peluang aku tido balik..mak aku selalu marah aku tido lambat yela nanti bangun lambat..masalah nye aku bukan nye sengaja tido lambat tapi aku memang x boley tido..bile aku bagitau mak n ayah aku di suruh nye bace bismillah 21 kali..x lebih x kurang tapi still mata aku tebeliak..aaarrr!!! pe aku nak buat nie..mak aku cakap takut dapat penyakit x boley tido malam kang..tamau tamau..aku nak tido malam tamau jadi pak guard shift malam..huhuhu.. =( mak tolong la akak..akak dah x tau nak buat pe dah..badan aku tak cukup penat kot nak buat aku tido..aduh!! masalah masalah..@.@ dulu tak payah tunggu mak aku halau aku masuk tido aku sendiri masuk tido mana tak nye penat letih lelah semua ada..pkul 9 aku dah sampai mana mana dah..tibe tibe sekarang tak boley tido plak..huh!! =S
doakan aku boley tido cam biase balik ye..

so adios..muchas gracias

2 comments:

syairahmohdanuar said...

saya pernah rse mcm tu!!kol 4 5 pg pon x tdo.last2 x tdo lgsg.tp ade skali tu sy sje penatkn diri buat byk kerja msa pg, then mlm letih terus tdo awl.pastu dh ok smpai skang.hihi >.<

SAKURA + M!AKA said...

penatkan diri buat byk kerje..eemm..okeh jugak tu..nnti saya nak try la buat cam awk..tq.. ^.^v

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat