Sunday, April 24, 2011

*join bloglist atien abern

okeh aku join bloglist lagi . hehe =P tapi kali nie aku nak join bloglist atien abern plak .
kalau dapat la . hehe =DD tambahan pula aku baru je jadi follower die . hehe xD



orang nye cute je . kome tengok header atien pun kome boley agak la belog atien nie cam mane .
sweet je . senang cakap sedap mata memandang *_*

kalau nak join bloglist atien nie kome boley la klik kt  ATIEN ABERN

macam yang atien cakap nak join sebab kite masih baru dalam dunia belog n dengan join bloglist nie dapat la tambahkan kenalan dengan blogger blogger lain . selain itu kite dapat la promote belog sesema belog . ^__^

aku nak tag kat
sinderalle_tyra
syairah


pade sape2 yang tak join lagi join la cepat cepat sebelum 7 mei .

so adios .
muchas gracias .
^^V

4 comments:

syairahmohdanuar said...

ngahaha.memang cute sgt >.<

thanx tag dear :) kalau sy ade mse lebih2 sy join okay :)

~$AKURA M!AKA~ said...

syairah ~ haha..welcome =) okeidokei ^^V

HonEyBuNNy said...

betul la..

comeiii la header blog Atien tu...

suka tengok...

~$AKURA M!AKA~ said...

honeybunny ~ comey kan..kite pun ske tengok.. ^_^

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat