Thursday, April 28, 2011

*alhamdulillah =))

aku tengah epy nie . haha =)) aku epy sebab follower aku dah naik ke angka 100 . uhuhu alhamdulillah . kalau orang lain mesti dah cakap baru 100 dah kecoh . bagi aku mesti la . nk dapat 2 orang follower pun susah . nie kan 100 time kasih la ye pade kak diana yang sudi jadi follower aku yang ke-100 . hehe =DD sori la kak diana x de award nk bagi . masih baru dalam dunia belog n x pakar dalam bab IT nie . huhu .

tadi aku dah skodeng belog kak diana nie .
belog die simple je n entry pun best2 x cam entry aku nie boring . hehe =PP 
kak diana jugak kerap update belog tau . bulan nie je aku tengok dah beratus dah . hehe =DD
aku pun kalah hehe . kalau kome x pecaya pegi la terjah belog kak diana sekarang .
kome boley klik kt  SENYUM SENYUM 

senyum-senyum

nie header belog kak diana . aku dah mintak izin nak ciplak header die . haha
so cam mane comey kan kan . siap ade bear pegang botol susu lagi . hehe ^_^
aku x pandai nk print skrin or pape je la . so entry nie nampak kuno je . huhu =P 

sebenar nye aku nak buat satu award hanya untuk follower2 aku je .
tanda penghargaan aku kt kome kome yang sudi mem-follow belog aku yang x seberapa nie . huhu
tapi aku x reti masih dalam proses pembelajaran . so aku tengah risik merisik blogger senior tentang award nie . hehe insyaallah kalau dah ade aku link link kan kt kome semua .

so adios .
muchas gracias .
^_^

4 comments:

FizA said...

tahniah2! ^^ keep blogging dear..

~$AKURA M!AKA~ said...

fiza ~ tq..hehe =DD

diana said...

alahai..
ada entry khas ke??
hehhe..tak payah entry pun tak..
kesian kat follower2 sebelum seratus tu tak de entry khas.apa pun terima kasih banyak2..
selamat berblog dan jangan putus asa..

~$AKURA M!AKA~ said...

diana ~ hehe..sama-sama..k tq.. =)

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat