Monday, April 11, 2011

*cartoon g!rL merayap

sekarang nie aku tengah malaz nak post pape story sambil tu aku pun dah lama tak buat keje sambilan aku . nak tau pe kerje sambilan aku tak , kalau tak nak tau pun aku tetap nak bagi tau . >,<
okeh keje sambilan aku ialah blogwalking . tau pe blogwalking itu nama nye pegi dari satu belog ke satu belog kire nye aku nak pegi singgahterjahlepakterbang kt belog korang semua yang superdupermeletupkebabom tu . hahahaha :DD
so aku akan memberat kan punggung aku duduk kt depan lappy nie pegi kt belog belog korang .
insyaallah aku blogwalking sampai tenggah malam tak pun aku sambung esok . ehehe *_* macam la aku nie femes .

nie bukan aku tapi cam nie la cara aku blogwalking .
hahahaahha =))
so adios . muchas gracias .
^_^V

6 comments:

[loveyourlife] said...

cerianya blog :) cari layout semua ni kat mane? :)

syairahmohdanuar said...

hihi.igtkn keje smbilan buat kek ke >.<

SAKURA + M!AKA said...

loveyourlife ~ haha..time kasih..kte cari kt templates by tenille.. ^^V

SAKURA + M!AKA said...

syairah ~ haha..buat kek nnti..blogwalking first.. ^^V

Far8 budak baik said...

hahaha duduk dpn lappay je tauu..
x pyh la BW sgt =p

SAKURA + M!AKA said...

farid ~ haha..kalau duduk je,x BW boring.. ^^V

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat