Friday, April 22, 2011

....................

ko ingat aku pe hah!! nak citer semua2 tu cari la orang len . aku bukan budak yang sembang bende2 alah tu . nape ko nak tau sangat pasai hal aku . ko ingat aku akan bagitau la kt ko semua yang ko nak tau . wei kalau ko nak tau sangat bende2 tu ko cari la orang lain . tolong la cari orang lain nak story pun . aku x mau besar2 kan hal nie tapi ko sendiri yang send bende2 tu kt hp . now mak aku dah tau . ko jawab la sendiri soalan2 mak aku tu . aku x kan tolong ko bukan aku x nak tolong tapi aku dah bagi tau awal2 lagi aku x suke tapi ko nak citer jugak pasai tu . ko tanggung la sendiri .

untuk ko...
aku tak de niat nak report or story pasai tu kt mak aku or sape2 . ko antar mesej time mak aku tengah gune hp . aku tak tau pape pun . aku dapat mesej tu pas mak aku cakap gan ko . aku dah bagi warning tapi ko degil kan free je ko kene sound . pe yang aku tak paham nape ko nak citer jugak?? pe yang ko dapat kalau ko citer pasai tu?? pas nie kompem kite x kan contact each other dah n aku berani jamin kalau de pape jamuan or kenduri mesti ko x de even family ko ade . lastly aku nak mintak maaf .

so adios .
muchas gracias . 

4 comments:

NUR AYNIE said...

relax2..sabar yer...

~$AKURA M!AKA~ said...

nur aynie ~ time kasih..dh okeh ckit da.. ^^V

nelly said...

sabar .jangan marah2

~$AKURA M!AKA~ said...

nelly ~ kite tak marah2 dah..dh cool n tq.. ^^V

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat