Monday, May 16, 2011

*stop blogging

PERHATIAN SEMUA BLOGGER!!!

mungkin mulai sok aku dah x bukak belog dah sebab aku nak pegi plkn dah.huhu :( *stop blogging buat sementare waktu*.huhu T.T


sok aku nak kene check barang2 aku buat kali terakhir mane tau kot2 ade yang tecicir mau meraung aku nanti.hehe :P mintak maaf sangat pade kome kome yang telah tinggal kan jejak kt shoutbox tu.aku belum sempat nak balas balik kunjungan kome.insyaallah aku akan jejak kan mata aku kt belog kome balik.hehe =D pade sape2 yang singgah kt belog aku nie kome boley la tinggal kan jejak kome kt shoutbox.x pun kt ruang komen entry nie.nanti aku balik aku singgah la kt belog kome balik.itu pun kalau kome rajin la.hehe :)tapi lebih baik kome tinggal kan link kome kt ruang komen nie x hilang.hehehe ^_^



so adios .
muchas gracias .
^_^


nota cartoon :-pade sape2 yang telah jadi follower aku n nak aku follow kome balik tolong la tinggal kan link kome kt ruang komen entry nie n tulis 'dah follow' nanti aku follow balik k. ^_^ (walaupun lambat aku tetap akan follow kome balik)

5 comments:

a t i e n :) said...

PLKN ? huh ? x best x best . x suke . btw , hope happy di sane :D

tiha said...

salam Perkenalan
Marilah beli Hasil Craft yang menarik....:
http://fasham87.blogspot.com/p/brooch-bunga.html

アヌム ちゃん said...

plkn brape lame ye

Irahsecret said...

saia follow kamoo :)

http://irahsecret.blogspot.com/

blog kamoo sgt menarik bagi saia :)

~$AKURA M!AKA~ said...

atien:) ~ kebyk kan nye ckp ske ti skali msuk pergh!! best..smpai x mu blik..hehe

tiha ~ tq =)

7745 ~ plkn 3 blan..

irahsecret ~ tq.. =)

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat