Thursday, May 5, 2011

*masuk sekolah balik

aku dapat form 6 . okeh orang cakap sape dapat form 6 maka x dapat la matrik so sape2 yg dapat form 6 tu alamat nye masuk sekolah balik la . jadi budak sekolah balik . haha =) aku x tau nak pegi or x tapi ayah aku cakap kalau aku ase aku boley terus kan kalau x boley x payah . sonang citer . tapi aku ase aku pegi just for fun only sebab 17 bulan 5 nanti aku dah masuk plkn . walaupun nak pegi just for fun aku kene jugak buat preparation . yela nak kene daftar lagi kalau x dapat mana2 aku terus je gan form 6 nie . so sementare aku nak tunggu mana mana offer n pegi plkn baik aku pegi sekolah ade jugak bende aku nak buat x dela dok teperap je kt umah kan kan . haha ^_^

so adios .
muchas gracias .
^_^

4 comments:

nelly said...

Nelly memang tekad masuk form6

~$AKURA M!AKA~ said...

nelly ~ ok..so welcome back to school..hehe =DD

k e y r i said...

good luck! :D

~$AKURA M!AKA~ said...

keyri ~ tq.. ^_^

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat