Thursday, May 5, 2011

*filem baik punye


okeh mesti semua orang dah tau kan nie citer pe n jalan citer nye cam mane .

aku x tau pe yg bez gan citer hikayat merong mahawangsa tu tapi orang dok cakap citer tu best . aku x tau pe yg bes nye citer tu sebab aku x tengok lagi . hehe =P okeh aku nie bukan la budak yg ade filem baru je pegi wayang . aku nie budak yg ketinggalan sikit orang dah lama tau or tengok tapi aku baru je tau so lambat . huhu okeh aku nak pegi panggung tengok citer tu kirim salam awal2 la sebab ayah aku x kan penah izin kan . huhu dah x boley pegi panggung pe lagi tengok kt youtube jela . aku baru je tengok citer hikayat merong mahawangsa tu itu pun adik aku yang dok sebok sebok nak tengok kalau x sampai sudah aku x tau citer tu best ke idak . okeh aku mengaku citer tu memang best tapi aku x boley la tengok part jihan miskin kene kelar tu mak oii nampak real la die kene kelar tu darah memancut2 kuar . eeeiiii geli tahap gaban sungguh aku . wek!! =PP so sape2 yang x tengok lagi tengok la cepat aku berani jamin citer tu memang best macam yang di ura urakan . haha =)

so adios .
muchas gracias .
^_^

3 comments:

CikBulat said...

tolong check email~

k e y r i said...

best3! :D

~$AKURA M!AKA~ said...

cik bulat ~ dah ^^


keyri ~ yup!!memang best.. =DDD

 

Copyright © 2011 Reserved to ~MY RE@L ST0RY~ Design with love by CikBulat